Notícies Extraescolars

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres per fer-vos un breu resum de la reunió que ahir va tenir lloc a l'escola, en referència a les activitats extraescolars, on es van donar les següents informacions:


- De totes les activitats extraescolars que s'oferien, només es durà a terme "English Games" i l'Acollida - manualitats de la tarda. La resta d'activitats no es poden dur a terme, degut al baix nombre d'infants inscrits.


- Ambdues activitats s'iniciaran dimarts dia 1 d'octubre en l'horari de 16'30 a 18h.


- English Games: Aquesta activitat es realitza els dimarts i els dijous. La monitora serà la Noemí, i té per objectiu introduir l'anglès als més petits de l'escola (de P3 a P5) de forma lúdica, a través de jocs, cançons, ... Aquesta activitat s'ofereix a través de l'AMPA de l'escola, i la gestiona KF Sports.

 

- Acollida - manualitats: aquesta activitat es realitzarà de dilluns a divendres. La monitora referent serà la Ramoni. Aquest espai consistirà en la realització de diferents activitats, com per exemple, manualitats, jocs dirigits, ... amb l'objectiu que els infants gaudeixin d'una estona lúdica després de les hores d'aprenentatge de l'escola. La primera mitja hora serà d'esbarjo i per berenar. Pels més grans que es quedin aquesta estona, se'ls cedirà un espai per si volen fer els deures escolars.


Els pares que ho desitgin, podran apuntar els infants a aquesta activitat emplenant el full d'inscripció que trobaran a consergeria, o bé, es pot escollir per la modalitat de deixar-los de forma esporàdica.

 

PREUS i modalitat de pagament
Infants esporàdics: 4€ socis de l'AMPA i 6€ NO socis de l'AMPA
Infants fixes que s'han apuntat dies concrets a la setmana:

 

  PREUS NO SOCIS DE L'AMPA PREUS SOCIS DE L'AMPA
1 dia setmana 20€ 15€
2 dies setmana 36€ 29€
3 dies setmana 45.5€ 40€
4 dies setmana 55€ 47€
5 dies setmana 63€ 52€

* Preus mensuals

 

Malgrat només haver-hi dues activitats, estem treballant amb altres possibilitats per poder-vos oferir el màxim de serveis perquè totes les famílies puguin tenir les seves necessitats cobertes.

 

Per a qualsevol dubte que tingueu o suggeriment que ens vulgueu fer estem a la vostra disposició

 

Salutacions,